People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.

...alte citate interesante (tot din filmul V from Vendetta):

The only verdict is vengeance, a vendetta, held as a votive not in vain.

V: A revolution without dancing is a revolution not worth having!



sâmbătă, 29 mai 2010

28 mai - concluzii

Desi nu am reusit sa ne ocupam de organizare atat cat am fi vrut, iata concluziile mitingului:
1. am fost considerati o adevarata amenintare, daca pentru 40-50 de persoane au fost mibilizati circa 30 agenti SRI care s'au amestecat in multime, avand tinute dintre cele mai sofisticate (ex: tricou real madrid ;) ).
2. dupa ce a plecat presa, aceiasi agenti impreua cu niste jandarmi au inceput sa ia date si sa filmeze lumea... eu nu apar nicaieri dar din cate am vazut au fost luati oameni la sectie si ii rog pe aceia sa ma contacteze lasand un comment aici
3. din pacate prezenta a fost foarte foarte foarte slaba (nici macar cei care au votat aici pe blog ca vin n'au venit cu totii). motive se pot gasi multe (nici eu nu eram in fata guvernului fix la ora 18) insa trebuie sa acceptam ca trebuie sa fim mai sinceri cu noi daca vrem sa reusim ceva.
Pana una alta, trebuie sa fim constienti ca am fost tratati ca o amenintare si asta inseamna ca acolo sus, cuiva ii suntem un pic incomozi.

P.S.: Lipsa de activitate (atat de pe aces blog cat si pe scena publica) poate fi explicata si prin deceptia traita (de noi toti, cred) ca rezultat al "mitingului" de saptamana trecuta, 50 000 si degeaba, o masa de oameni controlata de acesti lideri de sindicat care tind sa devina liderii opiniei publice... eu unul REFUZ sa fiu reprezentat de acei maimutoi.

3 comentarii:

  1. as vrea un id sau o adresa de mail al proprietarului blogului...merci

    RăspundețiȘtergere
  2. poti sa postezi aici ce ai de zis..... si in caz ca e ceva ce nu poti spune aici, te contactam noi. Apropo, cand postezi nu mai posta ca "Anonim", ci selecteaza din lista "Nume/Adresa URL".

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt din "provincie" si mi-as dori sa popularizez in masura in care pot blogul tau/vostru in orasul meu...iti inteleg retinerea, dar stai linistit ca de filajul baietilor cu ochi albastrii nu poti scapa asa usor...

    ps: din cate m-am interesat s-ar putea sa nu-ti fie strain anul 1923...

    RăspundețiȘtergere

Spune'ti parerea!