People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.

...alte citate interesante (tot din filmul V from Vendetta):

The only verdict is vengeance, a vendetta, held as a votive not in vain.

V: A revolution without dancing is a revolution not worth having!



vineri, 14 mai 2010

Sugestii de mesaje pentru mitingul din 28 mai !

Sunteti cu totii bineveniti sa contribuiti cu idei de mesaje sau sloganuri pentru mitingul ce va avea loc pe data de 28 MAI - PESTE TOT IN TARA. Locatiile sunt date intr-un post anterior. Hai puneti-va mintea la contributie pentru ca numai asa putem invinge! De preferat ar fi ca mesajele sa aiba o exprimare subtila si nu o exprimare grosolana directa.
Cei care vor sa contribuie si altfel decat cu idei (ma refer la bani, materiale, mana de lucru) sunt anuntati ca va fi stabilita o data in care "cetatenii cumsecade" care vor sa se implice astfel sa se intalneasca (in fiecare zona unde va fi organizat mitingul) si sa puna la cale un plan de bataie. Poate stabilim si o "uniforma" (tricouri) pentru "staff-ul" din fiecare regiune.
Asteptam propuneri si in legatura cu unde ar putea avea loc aceste "sedinte".
Cu stima,
V.

13 comentarii:

  1. Traiasca Romania libera de hoti si tradatori http://www.youtube.com/watch?v=Rk-HwmzQHmc

    RăspundețiȘtergere
  2. 2010. Romania.
    Elena Basescu -europarlamentar
    Gigi Becali-europarlamentar
    Marean Vanghelie -primar de sector Bucuresti
    Mitica Dragomir-presedintele ligii de fotbal
    Florin Salam -candidat preselectie Eurovision
    Astea de mai sus sunt cateva specimene care ne "reprezinta" in tara si peste hotare. Oare asta e Romania pe care ne-o dorim?

    RăspundețiȘtergere
  3. mai adaug si eu ceva la mesajul de mai sus

    2010. Romania.
    Elena Basescu -europarlamentar
    Gigi Becali-europarlamentar
    Marean Vanghelie -primar de sector Bucuresti
    Mitica Dragomir-presedintele ligii de fotbal
    Florin Salam -candidat preselectie Eurovision

    + Traian Basescu -presedinte
    Emil Boc -premier
    Dan Bittman -consilier al ministrului de finante

    RăspundețiȘtergere
  4. un mesaj pentru cel care a facut blogul ..cei ce l-au votat pe basescu sunt vinovatii pentru ca se stia de dinainte ce ii poate minte ;)..
    si a fost astazi meeting de protest cu 40.000-50.000 sau chiar 60.000 de oameni si nu s-a rezolvat nimic ....sa fim seriosi si realisti..romania i-a pus la putere prin alegeri prezidentiale si cred ca doar tot prin alegeri pot fi schimbati ;)...cereti organizarea de anticipate prezidentiale si/sau guvernamentale ..asta e solutia,nu tipat in strada..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, doar cu anticipate se poate rezolva.... dar tu ai impresia capentru organizarea anticipatelor trebuie sa te duci la Palatul Victoria si sa completezi o cerere-tip? ....trebuie sa constientizeze cat gresesc.. trebuie ca cineva sa rupa tacerea.... mintingul de azi nu a fost mai mult decat o masa de oameni dirijata din multe parti... incet incet se va ajunge la o adevarata iesire in strada, nedirijata de nimeni... decat, probabil, de foame si de frica

    RăspundețiȘtergere
  6. alegerile anticipate pot fi cerute direct de catre reprezentantii maselor ...in acest caz de catre liderii sindicatelor ...sa o luam logic..daca este dat joc guvernul,cei ce sunt in opozitie urca la putere..este foarte clar acest lucru,insa aceasta urcare la putere ar avea clar efecte negative asupra imaginii tarii si nu doar (efecte sociale puternice,economice pentru ca ne adancim si mai rau decat suntem,etc)..prin alegeri anticipate se rezolva totul mult mai usor si ma repet,acestea pot fi cerute fara scandal in cadrul unei intalniri cu reprezentatii puterii ...daca se propune acest lucru si ei accepta,va fi o palma puternica data de catre ei tuturor,pentru ca isi arata astfel lipsa de frica si puterea de a raspunde in fata populatiei..daca nu accepta,abia atunci se poate ajunge la solutii radicale..si inca un lucru,sunt ferm convins ca oricum nu se va ajunge nicaieri pentru ca fica de care spui tu ca va dirija oamenii,ii va face sa se retraga..nu mai sunt aceiasi oameni ca in '89,plus ca acea revolutie a fost mai mult de fatada,dupa cum zicea ceausescu de agenti straini....a spus candva un scriitor roman,din pacate imi scapa numele,noi suntem un popor de robi,si de grecii de invingatori..de asta la noi nu se va rezolva nimic si la ei se va rezolva totul...imi pare rau sa zic asta,dar cam asa pare dupa protestul din 19 mai,protest dirijat de altii si in care s-au aruncat toti precum oile..

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt multe puncte in comentariul tau pe care le sustin cu tarie. DA, suntem un popor de robi si asa am fost mereu, DA revolutia din 89 e irepetabila si oricum probabil ca si aceea a fost dirijata... dar NU o sa accept niciodata ca pe mine sa ma reprezinte liderii sindicatelor si/sau cei aflati acum la putere.... spun sa ma reprezinte.. deci cu atat mai putin sa isi bata joc de mine..... oi fi avand vreo parte de grec in mine, cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  8. intradevar este greu ca lumea sa aiba incredere in cei ce,se presupune,ca ii reprezinta in cadrul discutiilor cu cei aflati la putere,insa buni,rai cum sunt ei si acestia au fost alesi..dupa cum ai precizat mai sus,si am fost de acord cu tine,nu se poate merge la victoriei si cere o cerere tip pentru alegeri anticipate,la fel nici nu se poate merge la victoriei sa ceri sa participi tu,sau eu,sau oricine altcineva drept persoana fizica,la discutii cu guvernul ...apreciez ideile tale si spiritul de luptator de care dai dovada,te felicit pentru initiativa,insa in societatea in care traim forta bruta,forta maselor nu mai biruieste..aceste vremuri au trecut si atacurile trebuie realizate la nivel intelectual ..sunt ferm convins ca sunt romani cu inteligenta net superioara celor ce sunt la putere...
    ma vad nevoit sa ma repet si sa va felicit initiativa,in acest fel veti readuce romanului minte la cap,insa din pacate,oricine urca la putere va reprezenta in acelasi mod interesele acestei tari..nimic nu se va schimba,nu doar in romania,ci pe plan mondial ..va salut cu respect..

    RăspundețiȘtergere
  9. Alegeri anticipate? Si cu cine veti vota?

    Sigur ca nu cu partidul basescian. Si presupun ca nici cu partidul lui 'care este'. Nu de alta, dar ar insemna sa schimbam o coruptie cu o alta. Sa fie liberalii o solutie? Poate, dar singuri nu vor putea guverna in veci. Ar putea scapa insa cu ajutorul unei aliante cu... UDMR si PRM... :))

    Cine ramane? Raman 20 de milioane care in afara de a iesi in strada... Ce ar putea sa faca? Sa voteze cu unii si cu altii de mai sus, nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu ai dreptate in ce zici, optiunile care ni se dau sunt limitate, slabe si de o calitate mai mult decat indoielnica. Nu putem face nimic in acest moment pentru a schimba asta... schimbarea clasei politice este, ca si schimbarea mentalitatii popurului, un proces de lunga durata. INSA problema adevarata este faptul ca oamenii care ne conduc au ajuns sa aiba sentimentul de imunitate. Ei trebuie sa stie ca totusi au fost alesi acolo de cineva si ca la fel de bine pot fi schimbati daca nu isi fac treaba... au castigat increderea unei tari intregi (sau, in fine, unei jumatati "mai mari" de tara)si acum isi bat joc de tot. Nesimtirea (ca peste tot in Romania) e principala problema. Trebuie sa fie constienti ca nu sunt imuni si ca daca vor sa conduca niste oi trebuie sa se faca ciobani!

    RăspundețiȘtergere
  11. insa problema adevarata este ca priveste data ..si ...nimic ...maine ..nimic ..mereu ..nimic ..

    RăspundețiȘtergere
  12. uitate la data ...a fost ceva pe 28?...nimic ...salut ..

    RăspundețiȘtergere

Spune'ti parerea!