People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.

...alte citate interesante (tot din filmul V from Vendetta):

The only verdict is vengeance, a vendetta, held as a votive not in vain.

V: A revolution without dancing is a revolution not worth having!



joi, 13 mai 2010

Noile idei sunt binevenite

Absolut oricine are ceva de zis si ceva constructiv de adaugat este binevenit sa o faca prin comentarii la acest post. Recrutam si noi colegi in echipa. Dati linkul blog-ului mai departe! Numai asa putem sa ne organizam (pentru ca multi suntem oricum).
Cu stima,
VendettaBoy

8 comentarii:

  1. in loc de vendetta ati putea sa puneti o imagine cu un tip care tine 2 tablouri cu basescu si cu Ceausescu si nu stie ce sa aleaga si uitandu-se in sus spre o romanie mai buna !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea merge... trebuie ceva simplu care sa trezeasca poporul si nu sa infurie asupra anumitor persoane... toata lumea stie cine e vinovatul, nu mai e nevoie sa aratam cu degetul

    RăspundețiȘtergere
  4. pana atunci adaugati B.U.G stiti voi melodia !!! va trezeste , eu sunt satul de kktul asta in care traim !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. daca vreti sa castigati cu adevarat poporul trebuie sa apelati la o modalitate de a atrage atentia tuturor ...duceti-va la mass-media ...luati sprijin si din partea lor ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Initiativa de apreciat tinand cont ca intr-adevar ni se cer clar mai mult decat ne este oferit. Nu pare a fi democratia pentru care s-a murit. Nu e de contestat ca este oarecum greu peste tot, dar aici iti calca in picioare demnitate, pareri, drepturi, apoi rad in fata. Totusi propaganda nu ar trebui prea aprinsa, la modul, cu torte in strada sa ii ardem pe rug, pentru ca va fi considerata drept o actiune din partea unor pustani care nu stiu despre ce vorbesc, ce vor de fapt. Ceva radical, neprofesional. Buna ideea cu monezile. Se putea un alias mai potrivit..boy. Oricum, sa sustinem o Romanie a romanilor!

    RăspundețiȘtergere

Spune'ti parerea!